Friendly City Scapes (140×70 cm)

389.00

Ronald laat het onderwerp van zijn kunst meestal aan de verbeelding van de kijker over. ‘Friendly City Scapes’ is een van de weinige die iets specifieks vertegenwoordigt; een stadshorizon op een heldere dag.

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Wil je het schilderij inlijsten? – Voeg lijst toe

Orders worden meerdere malen per week verzonden. Hou aub rekening met 3-5 werkdagen om de zending voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

Op voorraad

 

Beschrijving

Acryl Schilderij – Friendly City Scapes. Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acryl verf, met lichte textuur. 

Ronald laat het onderwerp van zijn kunst meestal aan de verbeelding van de kijker over. ‘Friendly City Scapes’ is een van de weinige die iets specifieks vertegenwoordigt; een stadshorizon op een heldere dag. Dit acryl schilderij is opgebouwd uit vele lagen kleur en textuur. Samen creëert het prachtig diepte, waar je nog jaren nieuws in kunt ontdekken.

Dit is een uniek schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

Indien je het schilderij wilt inlijsten, we bieden hoge kwaliteit lijsten aan Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings