drieluik
drieluik
Stream Orange Blue (150x50cm)
Stream Orange Blue (150x50cm)
Stream Orange Blue (150x50cm)
Stream Orange Blue (150x50cm)
Stream Orange Blue (150x50cm)
Static Grey & Purple (120x80)
 

Stream Orange Blue (150x50cm)

489.00

Drie in één! Dit drietal schilderijen is complementair aan elkaar, maar kan ook als afzonderlijke stukken worden gebruikt om je persoonlijke stijl of inrichting aan te passen. De contrasterende kleuren blauw en rood verlichten je huis. Elk schilderij is 50x50cm.

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Wil je het schilderij inlijsten? – Voeg lijst toe

Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

Op voorraad

 

Beschrijving

Kleurrijk drieluik – Stream Orange Blue. Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acrylverf, met lichte textuur.

Stream Orange Blue – Kleurrijk drieluik. Dit drietal schilderijen is verbonden aan elkaar, of kan als afzonderlijke stukken worden gebruikt om aan je persoonlijke stijl of decor te voldoen. Als gevolg hiervan zullen de contrasterende kleuren blauw en rood uw huis verlichten. Elk schilderij is 50x50cm. Dit schilderij wordt op bestelling gemaakt. Je schilderij zal qua stijl en kleur sterk op dit werk lijken. Ronald maakt dit schilderij binnen 1-2 weken.

Dit is een origineel schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

Lijsten en verzending

Dit schilderij is exclusief hoge kwaliteit lijst Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

Over de kunstenaar

Ronald Hunter werkte vele jaren als grafisch ontwerper totdat hij de volledige overstap maakte naar schilderen. Als gevolg van zijn achtergrond hebben de kleurrijke, levendige schilderijen van Ronald een uitgesproken grafische stijl. Inspiratie vindt hij vooral in lagen straatposters, die hun eigen abstracte composities van kleuren en vormen creëren als ze op elkaar worden geplaatst en afgescheurd in stedelijke ruimtes.

Ronald streeft er in feite naar om dit effect in zijn schilderijen te bereiken door middel van meerdere lagen verf en textuur en door het gebruik van typografie. Elk stuk is daarom uniek van het volgende en roept zijn eigen sfeer op door kleur, textuur en gevoel voor diepte.

Zijn werk is vooral bedoeld om deze sfeer naar de omringende ruimte te brengen en een sfeer van energie of rust te creëren, afhankelijk van het kunstwerk.