Stream Red Blue (150x50cm)

359.00

Drie in een! Dit drietal schilderijen is complementair aan elkaar, maar kan ook als afzonderlijke stukken worden gebruikt om je persoonlijke stijl of inrichting aan te passen. De contrasterende kleuren blauw en rood verlichten je huis. Elk schilderij is 50x50cm.

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Wil je het schilderij inlijsten? – Voeg lijst toe

Orders worden meerdere malen per week verzonden. Hou aub rekening met 3-5 werkdagen om de zending voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

Op voorraad

 

Beschrijving

Kleurrijk drieluik – Stream Red Blue. Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acrylverf, met lichte textuur.

Stream Red Blue – Kleurrijk drieluik. Dit drietal schilderijen is verbonden aan elkaar, of kan als afzonderlijke stukken worden gebruikt om aan je persoonlijke stijl of decor te voldoen. Als gevolg hiervan zullen de contrasterende kleuren blauw en rood uw huis verlichten. Elk schilderij is 50x50cm. Dit prachtige abstracte schilderij is gemaakt met vele lagen acrylverf, waardoor er diepte en textuur is ontstaan.

Dit is een uniek schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

Indien je het schilderij wilt inlijsten, we bieden hoge kwaliteit lijsten aan Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings