Brushed Stroke Balance – incl Lijst (85x85cm)

Een nieuwe toevoeging aan de Oceanic Collectie: de Brushed-serie. Laag op laag acrylverf worden aangebracht in stevige penseelstreken, waardoor golven van intense levendige kleuren ontstaan. Dit schilderij is opgebouwd uit vele lagen acrylverf, en wordt geleverd met een naturel baklijst (gemaakt van hout).

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Orders worden meerdere malen per week verzonden. Hou aub rekening met 3-5 werkdagen om de zending voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Dit schilderij is mooi te combineren met Brushed Stroke Lines.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

SOLD
 

Beschrijving

Origineel Vierkant Schilderij: Brushed Stroke Balance. Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acryl verf.

Origineel vierkant schilderij -Een nieuwe toevoeging aan de Oceanic Serie: de Brushed-collectie. Laag op laag acrylverf worden aangebracht in stevige penseelstreken, waardoor golven van intense levendige kleuren ontstaan. Dit minimalistische stuk zorgt voor rust in de kamer en past ook gemakkelijk in uw interieurstijl. Dit schilderij is opgebouwd uit vele lagen acrylverf, en wordt geleverd met een naturel frame (gemaakt van hout).

Dit is een uniek schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

Dit kunstwerk is bovendien inclusief lijst. We bieden hoge kwaliteit lijsten aan. Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je tot slot op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings