Blue Pop Colors (80x120cm)

Kleuren die eruit springen! Maak je huis mooier met dit krachtige pop art schilderij. Door meerdere lagen verf en textuur creëert Ronald een gevoel van diepte. Er is altijd iets nieuws te ontdekken in dit kunstwerk.

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Wil je het schilderij inlijsten? – Voeg lijst toe

Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

 

SOLD
 

Beschrijving

Pop Art Abstract Schilderij: Blue Pop Colors. Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acryl verf, met lichte textuur.

Kleuren die eruit springen! Maak je huis mooier met dit krachtige pop art abstract schilderij. Door meerdere lagen verf en textuur creëert Ronald een gevoel van diepte. Met andere woorden, er is altijd iets nieuws te ontdekken in dit kunstwerk. De uitgebalanceerde kleurencombinatie is gegarandeerd een aanvulling op uw interieurstijl.

Dit is een uniek schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Je ontvangt dit kunstwerk klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant.

Indien je het schilderij wilt inlijsten, we bieden hoge kwaliteit lijsten aan Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings