Sale!
 

Islands Turquoise One (70x70cm)

349.00 299.00

Maak kennis met ‘Islands’, een nieuwe serie abstracte schilderijen van Ronald Hunter. Vrije vormen lijken op het doek rond te zweven. De lagen in kleuren en hoog contrast creëren een krachtig beeld. Dit schilderij is opgebouwd uit vele lagen acrylverf en textuur.

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Wil je het schilderij inlijsten? – Voeg lijst toe

Orders worden meerdere malen per week verzonden. Hou aub rekening met 3-5 werkdagen om de zending voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

Op voorraad

 

Beschrijving

Blauw Kunstwerk Vierkant: Islands Turquoise One. Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acryl verf, met lichte textuur.

Blauw kunstwerk vierkant -Maak kennis met ‘Islands’, een nieuwe serie abstracte schilderijen van Ronald Hunter. Vrije vormen lijken op het doek rond te zweven. De lagen in kleuren en hoog contrast creëren een krachtig beeld. Dit schilderij is opgebouwd uit vele lagen acrylverf en textuur.

Dit is een uniek schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

Indien je het schilderij wilt inlijsten, we bieden hoge kwaliteit lijsten aan Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings