blauw kunstwerk op papier
blauw kunstwerk op papier
Swimming Pool (42x59,4cm)
Swimming Pool (42x59,4cm)
Swimming Pool (42x59,4cm)
Swimming Pool (42x59,4cm)
Family Portrait Blue - Large (59,4x84cm)
 

Swimming Pool (42×59,4cm)

129.00

De nieuwe Ronald Hunter collectie Moderne Kunst op hoogwaardig papier (240gr). Een uitgebalanceerde compositie van kleur en vorm, elk stuk is uniek en handgemaakt.

De lijst op de foto is niet inbegrepen. De afbeeldingen laten zien hoe het kunstwerk eruit zou zien met een aluminium frame. Het kunstwerk is op de voorkant gesigneerd en u ontvangt een certificaat van echtheid.

Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

Op voorraad

 

Beschrijving

Blauw Kunstwerk op Papier – Swimming Pool. Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acrylic verf op papier, in kleurrijke lagen.

Blauw Kunstwerk op Papier – Swimming Pool. Ontdek de nieuwe collectie moderne kunst op hoogwaardig papier (240gr) van Ronald Hunter. Een uitgebalanceerde compositie van kleur en vorm, elk werk is uniek en handgemaakt. De Moderne Kunst op papier-collectie is verkrijgbaar in twee maten (42×59,4 cm en 70×50 cm). Omdat deze originele kunstwerken vriendelijk zijn voor uw portemonnee, hoeft u zich geen zorgen te maken over het prijskaartje. Als je het ons vraagt: een goede manier om een kunst verzameling te beginnen.

Dit is een uniek kunstwerk, gemaakt en met de hand geschilderd door Ronald Hunter. Elk schilderij is op de voorkant gesigneerd. Ook ontvangt u een officieel Ronald Hunter Certificaat van Echtheid.

Het kunstwerk is niet klaar om op te hangen, en daarom wordt dit kunstwerk opgerold in een buis verzonden. De afbeeldingen laten je daarom zien hoe het kunstwerk eruit zou zien met aluminium of houten lijst en eventueel een handgesneden passe-partout. 

Omdat Ronald alleen hoogwaardige materialen gebruikt, kunnen klanten lang van hun schilderijen genieten.

Belangrijk om op te merken; Ronald voegt regelmatig nieuwe werken toen aan de Moderne Kunst op Papier-collectie. Het is de moeite waard om nieuwe schilderijen in de gaten te houden.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Hou aub rekening met 3-5 werkdagen om de zending voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retourbeleid in onze FAQ pagina.

Op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem op Instagram.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings