Omlijst je schilderij voor de perfecte look

14th december 2018

Kies voor een ingelijst schilderij, voor extra elegantie

Ben je op zoek naar een schilderij met lijst? Bij ieder schilderij van Ronald Hunter kun je een lijst toevoegen naar keuze. En hoewel Ronald de zijkanten van zijn doeken schildert (een lijst is dus niet perse nodig), kan een van onze lijsten de look van uw schilderij wel perfectioneren. We gebruiken baklijsten (‘floating frames’) die een beetje ruimte open laat tussen het schilderij en de lijst. Het is een elegante look en haalt de beste kwaliteit in beide naar boven.

kunstwerk kopen
schilderij met lijst
schilderij met lijst

Een schilderij met lijst bestellen is simpel

We verkopen de baklijsten alleen in combinatie met een Ronald Hunter schilderij. Sommige schilderijen worden verkocht inclusief lijst, maar voor de meeste schilderijen moet je deze apart bestellen. Het bestellen is simpel: je hoeft alleen maar op de link in de product omschrijving van je schilderij naar keuze te klikken, en je gewenste lijst te kiezen (voor XL frames geldt een andere prijs).

Onze ‘floating frames’ zijn gemaakt van hout, en je hebt de keuze uit zwart of wit, of in natuurlijk eiken. En als je wilt, kan Ronald de lijst in elke gewenste kleur schilderen. Kies gewoon ‘custom frame‘ als je optie in het keuzemenu en stuur ons een email met de kleur van je voorkeur. De lijsten worden handgeschilderd door Ronald.

Zie hieronder enkele voorbeelden van custom frames. Ben je niet zeker welke kleur bij je schilderij past? Neem contact met ons op!

Op de hoogte blijven van Ronalds werk en projecten? Volg hem op Instagram.

pop art kunst
pop art kunst
paintings with frame