Reviews Ronald Hunter

Klant reviews over Ronald Hunter, verzameld uit diverse bronnen: EtsyArtfinder en Google.

Bekijk hier de reviews in andere talen.

Ronald Hunter wordt gewaardeerd met 5 van de 5 sterren gebaseerd op 29 Nederlandse klant reviews.

Echt mooie werken!. Communicatie rondom levering en verpakking ook echt goed op orde.

Jaap Kamminga Avatar
Jaap Kamminga
17/01/22

We zijn ontzettend blij met de zeefdruk Neon Girl van Ronald Hunter. We hebben het stuk online gevonden. We zijn naar de gallerij gegaan en daar nam Ronald uitgebreid de tijd om verschillende lijsten om het werk te doen. Helaas paste ze niet in de auto, Ronald heeft het werk super goed verpakt opgestuurd. We zijn na ruim een jaar nog steeds heel erg blij met onze Neon Girl. Ronald is een vriendelijke, nuchtere en rustige kunstenaar.

Ilse van Steen Avatar
Ilse van Steen
17/07/21

Prachtige werken, uitstekende service, erg vriendelijk!

Ilona Jochems Avatar
Ilona Jochems
17/03/21

Ik kan Ronald en zijn werk van harte aanbevelen. Met name omdat hij heeft meegedacht aan het 'op maat' maken van zijn werk naar onze smaak en woning. Niet onbelangrijk het vertrouwen dat Ronald uitstraalt door 'niet tevreden geld retour' te garanderen deed ons besluiten om het schilderij af te nemen zonder het live te hebben gezien(!). Chapeau en meer ondernemers zouden hier voorbeeld aan moeten nemen...

Turhan Ozguner Avatar
Turhan Ozguner
17/03/21

Snelle levering. Geleverd schilderij kwam overeen met schilderij op website. Goede communicatie voor, tijdens en na de levering. Bedankt!

Monique Simon Avatar
Monique Simon
17/03/21

Wij hebben 2 schilderijen van Ronald gekocht en we zijn er SUPER BLIJ mee. De eerste keer zijn we naar zijn gallerie geweest in Rotterdam waar we heel welkom waren en waar we rustig konden rondkijken. Er hing een hele fijne sfeer en heel veel mooie schilderijen. Toen hebben we ons eerste werk van hem aangeschaft, dat ter plekke goed werd verpakt en we gelijk mee naar huis konden nemen. De tweede keer heb ik online een schilderij gekocht en dat schilderij was er twee dagen later, super goed verpakt. Voor de aanschaf van het tweede schilderij had ik wat e-mail uitwisselingen met Ronald over waarnaar ik op zoek was. Ook heel prettig dat hij altijd de tijd neemt om op mijn mails te reageren. We vinden zijn stijl geweldig. Daarbij is het de eerste kunstenaar die ik heb gevonden die zo transparant en eerlijk werkt. Geen bizar hoge prijzen, maar wel bijzonder en authentiek werk. Zijn website is ook super overzichtelijk en perfect om online een kunstaankoop te doen. Ronald is super down to earth en heel vriendelijk. Wij thuis zijn allemaal erg onder de indruk van Ronald zijn werk, maar ook van Ronald als persoon. Alleen maar lof!!!

Madelief Avatar
Madelief
17/03/21

Het was een prettig proces om samen met Ronald tot het schilderij te komen dat precies naar onze smaak is. We zijn er ontzettend blij mee; een aanwinst voor onze huiskamer.

Dory Bekkers Avatar
Dory Bekkers
17/03/21

Zo blij met het kunstwerkje Blue Horizon! Het was spannend afwachten, want online een schilderij kopen is toch een beetje vreemd. Toch in 'zee' gegaan met deze jonge kunstenaar en we zijn super tevreden!

Carine Ogiers Avatar
Carine Ogiers
17/03/21

Vandaag het prachtige schilderij Yellow City binnen gekregen en natuurlijk direct opgehangen.Voor ons de blikvanger in onze woonkamer.Bestelling, levering en communicatie is super verlopen.Complimenten Ronald

Walter Van Loon Avatar
Walter Van Loon
17/03/21

Erg goede communicatie, schilderij is ook exact zoals besproken. Wij zijn erg tevreden!

Mathijs Remijn Avatar
Mathijs Remijn
17/03/21

Super ervaring en hele mooie werken, wij hebben onlangs een schilderij van Ronald Hunter aangeschaft en laten opsturen. Het schilderij was zeer goed verpakt en de werd snel geleverd, ondanks de eindejaarsdrukte. De communicatie met de galerij was ook uitstekend, wij zijn erg blij met het schilderij en de goede service. Een aanbeveling!

Huibert Winckers Avatar
Huibert Winckers
17/03/21

Via internet hebben we een schilderij van Ronald besteld. Best spannend, maar we hadden een werk gezien waar we helemaal weg van waren. Het contact met Ronald was heel prettig en gaf vertrouwen. Het kunstwerk werd al binnen een week verstuurd en staat prachtig in onze woonkamer. Precies wat we ervan hadden verwacht. Hartelijk dank voor het prachtige werk en de goede service Ronald! We zullen er nog vele jaren plezier van hebben.

Jolanda Habraken Avatar
Jolanda Habraken
17/03/21

Het schilderij Yellow City Lights hebben we via de website van Ronald besteld. Na het bestellen zijn we goed geïnformeerd over de levering en hebben wij er voor gekozen om het schilderij op te halen. In het atelier hadden we daardoor de kans om andere schilderijen van Ronald te bekijken. De foto’s van de website geven exact weer van wat er geleverd wordt.We zijn enorm blij met het schilderij, het is echt een Levendige toevoeging aan het interieur.

Arno Molegraaf Avatar
Arno Molegraaf
17/03/21

Ben erg tevreden over het snelle bestelproces, de robuuste manier van verpakking, de informatie over de bestelling en persoonlijke updates over de status, en uiteraard over het kunstwerk. Dat laatste is uiteraard persoonlijk 😉

Peter Maas Avatar
Peter Maas
17/03/21

Erg blij met het schilderij. Netjes en vriendelijk geholpen. Schilderij was goed verpakt om beschadiging tegen te gaan.

Frag Out Marketeer Avatar
Frag Out Marketeer
17/03/21

We zijn erg blij met het schilderij! Levering was snel en werd persoonlijk afgestemd.

Bobbie De Mulder Avatar
Bobbie De Mulder
17/03/21

Ronald heeft voor mij een 'pop-art' portret van mij kinderen gemaakt (120 x 90). Resultaat was werkelijk verbluffend. Niet alleen door de klasse van Ronald, maar ook de snelle en prettige communicatie om tot het eindresultaat te komen. Ronald staat open voor de wensen en eisen, geeft eigen adviezen en invulling om zo tot een optimaal resultaat te komen. Echte aanrader voor een kunstwerk voor de eeuwigheid.

M Nie Avatar
M Nie
17/03/21

Prachtige originele kunstwerken! We hebben Ronald gevonden via google en waren direct verkocht, na bestelling was het werk na 1 dag al bij ons in huis. Snelle service en hele mooie abstract kunst voor een betaalbare prijs.

Ben Larsson Avatar
Ben Larsson
17/03/20

In het mooie Delftshaven, een prachtig gedeelte van Rotterdam, vindt je galleries, eetzaakjes, doorkijkjes, historie en het atelier van Ronald Hunter Paintings. Bekend door zijn deelname aan 'sterren op het doek', hij schilderde Lee Towers, laat hij hier nog zoveel meer zien. Prachtige schilderijen, een gewaagd kleurgebruik en nog betaalbaar ook!Als je iets unieks aan de muur wilt... ga dan vooral bij Ronald kijken. Altijd welkom!

marjan van der leer Avatar
marjan van der leer
17/03/20

Afgelopen zaterdag ons schilderij bij Ronald in z'n atelier opgehaald. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Ronald is een kundig en behulpzaam persoon, welke ons zeer prettig geholpen heeft met de tot standkoming van "ons" maatwerk schilderij. Heel erg bedankt.

Jaco Meijboom Avatar
Jaco Meijboom
17/03/20

Via de site van Ronald Hunter heb ik een schilderij besteld, nadat ik mijn appartement opnieuw heb ingericht, Een schilderij uit Ronalds collectie als onderlegger, aangepast aan mijn wensen, aangevuld met technieken en ervaringen van de kunstenaar. Afgelopen week ontvangen. Het voldoet geheel aan mijn wensen en verwachtingen. Dus ik ben hierover zeer tevreden. Ronald, dankjewel!

carolien epskamp Avatar
carolien epskamp
17/03/20

Prachtige schilderijen en hele aardige mensen!

Anouk Kootkar Avatar
Anouk Kootkar
17/03/20

Mooie schilderijen en art prints van een sympathieke en veelzijdige kunstenaar. En good vibes in de studio, ik kom graag nog eens terug!

Lonneke van Oorschot Avatar
Lonneke van Oorschot
17/03/20

Een reproductie van het schilderij Northern Lights besteld. Goede communicatie. Het resultaat was uiteraard uniek, maar leek sprekend op het orgineel.

iris korte Avatar
iris korte
17/03/20

Binnen 1 dag mijn Oceanic Bleus in huis.Ben er echt superblij mee,prachtige kleuren en een hele mooie toevoeging aan mijn interieur.Bedankt Ronald Hunter

Birgit de Groot-Okkes Avatar
Birgit de Groot-Okkes
17/03/20

Prachtige schilderijen, goede service.

Roxier Art Avatar
Roxier Art
17/03/19

Prachtige abstracte schilderijen en pop art. Leuke mensen.

Femke Veenstra Avatar
Femke Veenstra
17/03/19

Fantastisch schilderij! We zijn 15 jaar opzoek geweest naar een geschikt schilderij voor de woonkamer.. eindelijk gevonden.
We zijn er heel blij mee! Dank je wel, Ronald.

niekpunt Avatar
niekpunt
25/07/14

FANTASTISCH werk! Blauwe kleuren ogen mooi.in deze leuke compositie..Verrassend groot fomaat.. Prominente blikvanger.! L.A...

LYDIA Avatar
LYDIA
13/02/14