Retourneren en restitutie

Ons restitutie- en retourbeleid duurt 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds je aankoop, kunnen we je geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je product ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Om jouw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.

Terugbetalingen

Zodra jouw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om je te laten weten dat we jouw geretourneerde product hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van jouw terugbetaling.

Als je retourzending is goedgekeurd, wordt jouw terugbetaling verwerkt en wordt het aankoopbedrag binnen een aantal dagen teruggestort.

Te late of ontbrekende terugbetalingen

Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening opnieuw.
Neem dan contact op met je bank of creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat jouw terugbetaling officieel wordt bijgeschreven.
Als je dit allemaal hebt gedaan en je terugbetaling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via info@ronaldhunter.nl.

Aanbiedingen

Alleen regulier geprijsde producten kunnen worden gerestitueerd. Aanbiedingen kunnen niet worden geretourneerd.

Ruilen

We vervangen producten alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als je het wilt ruilen voor een nieuw product, stuur ons dan een e-mail op info@ronaldhunter.nl en stuur je product naar Ronald Hunter Paintings, Beukelsdijk 102-B, 3022 DK Rotterdam, Nederland.

Verzending van retourzendingen

Om je product te retourneren, moet je je product opsturen naar: Ronald Hunter Paintings, Beukelsdijk 102-B, 3022 DK Rotterdam, Nederland.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van je eigen verzendkosten voor het retourneren van het product. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als je een terugbetaling ontvangt, kunnen de kosten van de retourzending in mindering worden gebracht op jouw terugbetaling.

Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die het duurt voordat je een restitutie ontvangt, variëren.

Als je hele dure producten retourneert, kun je overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen anders niet garanderen dat we je geretourneerde product zullen ontvangen.

Hulp nodig?

Neem contact op via info@ronaldhunter.nl voor vragen over verzenden, retourneren en restituties.