Klant Recensies

Klant recensies, verzameld van diverse bronnen: Etsy, Artfinder, Google.

pop art portretten

Een unieke stijl, meester in portretten.

Ik heb onlangs 3 van werken van Ronald gekocht en ze zijn allemaal geweldig! Hij heeft niet alleen een unieke stijl, maar is ook een meester in typopop portretten. De bezorging in de UK was erg vlot en de schilderijen zijn veilig verpakt.

Victoria (Artfinder)

customer reviews

Betoverend gebruik van kleuren, indrukwekkende ontwerpen.

Ronald Hunter is een uitstekende kunstenaar. Zijn ontwerpen zijn zeer indrukwekkend. Hij plaatst de verf op zo’n manier dat je zowel het totale effect als de details ziet. Zijn gebruik van kleur is een waar genot. Ronald stuurt zijn schilderijen ook in een zeer veilige verpakking op en is professioneel in al het relevante papierwerk.

Ray (Artfinder)

customer reviews ronald hunter

Perfecte huwelijksjubileum geschenk

Zo blij met onze nieuwe schilderijen! We zijn onlangs naar een nieuw appartement verhuisd en ik kan niet zeggen hoeveel de kunstwerken voor ons betekenen en hoe perfect ze passen bij ons nieuwe appartement. Zeker een 28-jarig huwelijksjubileum om nooit te vergeten.

Maggie & Garth (RH.com)

customer reviews ronald hunter

Een prachtig kunstwerk.

Een prachtig kunstwerk met pop-art, niet alleen gelijk aan de foto, maar het ziet er in het echt zelfs nog beter uit. Het schilderij was erg goed ingepakt zodat het in perfecte staat aankwam. Daarbij was de verzending snel en zonder enige problemen. Geweldige communicatie van Ronald die de trackingcode verzendt voor verzending en op de achterkant van het kunstwerk.

Siggi (Artfinder)

Goed verpakt, zeer tevreden

Ronald is zeer behulpzaam en zeer aangenaam geweest. Het schilderij was goed verpakt voor de zending. We zijn erg blij met zijn schilderij!

Claudie (Etsy)

customer reviews ronald hunter

Fantastisch kunstwerk

Fantastisch kunstwerk – Ik vind het geweldig! Binnen de tijd aangekomen en goed verpakt. Ik kijk er naar uit om meer te kopen. Nogmaals bedankt Ronald.

Lindsay (Artfinder)

customer reviews ronald hunter

Precies hoe ik hoopte dat het eruit zou zien

Het is geweldig en precies hoe ik hoopte dat het eruit zou zien. Het schilderij heeft een perfecte plek in mijn thuiskantoor gevonden! Ik kan het schilderij bekijken en ontspannen šŸ˜‰ Nogmaals bedankt voor alles! Je hebt mijn dag goed gemaakt.

Bernhard (RH.com)

customer reviews ronald hunter

Zou deze kunstenaar aanbevelen aan vrienden

Absoluut prachtig kunstwerk van een echte professional. Communicatie was vanaf het begin uitstekend en daarom zou ik het werk van deze kunstenaars aanbevelen aan vrienden. Ook zal ik zijn kunstwerken gebruiken voor toekomstige projecten. Om nog maar te zwijgen van zijn talent voor het inlijsten … hij levert geweldig werk en ik zou niet gelukkiger kunnen zijn.

Duane (Etsy)

recensies

Zeer tevreden met het hele proces.

Mooi schilderij. Directe communicatie met de kunstenaar. Verzending efficiƫnt georganiseerd. Zeer tevreden met het hele proces.

Gill (Etsy)

Kleuren waarheidsgetrouw, professioneel verpakt.

Perfect – de kleuren zijn heel waarheidsgetrouw, en heel professioneel verpakt (ik dacht dat ik nooit bij het schilderij ging komen zo veilig dat het ingepakt was) en fantastische communicatie!

Amelia (Artfinder)

customer reviews

Prachtig werk, uitzonderlijke aankoopervaring.

Ronald Hunter is gewoon een briljante kunstenaar! Zijn werk is prachtig en de ervaring van het kopen bij hem was uitzonderlijk – hij is ook uitstekend in communicatie en een leuke verkoper! Ik zou in een oogwenk weer van hem kopen!

Janet (Etsy)

customer reviews ronald hunter

Geweldig kunstwerk, geweldige service.

Geweldig kunstwerk. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en briljante service, ik ben erg blij met mijn aankoop.

Drena (Artfinder)

customer reviews ronald hunter

Veilig verpakt, perfecte staat.

We hebben het schilderij goed verpakt en in perfecte staat ontvangen. Het is precies wat onze woonkamer nodig had.

Jacob (Artfinder)

customer reviews ronald hunter

Magnifiek

Prachtig kunstwerk. Ik was eerst erg nerveus over de kwaliteit, maar het is top. Ik ontving niets anders dan geweldig recensies van vrienden. Daarom zal ik zeker opnieuw bestellen!

Stacy (Etsy)

customer reviews ronald hunter

Kleur en textuur voegen diepte toe

Het is heel moeilijk om een kunstwerk volledig te waarderen op een online foto, dus ik was een beetje onzeker over wat ik zou krijgen. Ik ben zeker niet teleurgesteld, de kleuren en texturen voegen diepte toe op het kunstwerk.

Andrew (RH.com)

customer reviews ronald hunter

Omgaan met Ronald is een genot

Omgaan met Ronald was een genot. Hij verstuurde de kunstwerken onmiddellijk op en toen we een vertraging van de levering ondervonden, was hij uiterst responsief, beleefd en behulpzaam. We hebben nu de kunstwerken en we zijn er heel blij. Bedankt Ronald, we komen zeker terug voor meer!

Niall (Artfinder)

recensies

Professionele service

Bedankt voor je professionele service. We hebben ons kunstwerk snel ontvangen en de kunstenaar Ronald Hunter reageerde heel snel op onze bestelling. Hij zal tevreden zijn om te weten dat het er goed uitziet in onze kantoren!

Amanda (Artfinder)

recensies

Trotse eigenaar van een mooi origineel kunstwerk.

Vanaf de eerste keer dat ik Ronalds werk zag, wist ik dat ik gewoon een stuk moest hebben nu ik het nog kan betalen. Gisteren arriveerde mijn eerste kunstwerk. En het heeft me omvergeblazen. Bedankt Ronald, bedankt Artfinder. Ik ben nu de trotse eigenaar van een mooi origineel kunstwerk. De texturen, het spel met kleuren, ik ben dol op de kunst van deze man. Communicatie was eerste klas, ik heb veel berichten gestuurd naar Ronald en hij is een absoluut genot om mee om te gaan.

Jon (Australia)

customer reviews ronald hunter

Absoluut prachtig

Het schilderij is heel erg mooi! Het kwam snel aan en werd vakkundig verpakt. Bedankt, Ronald Hunter, voor de hele aankoopervaring. We hebben je schilderij op het meest prominente deel van onze woonkamer geplaatst. Elke keer dat ik de kamer betreed, moet ik stoppen en je schilderij bewonderen. Mijn ogen zien elke keer dat ik ernaar kijk iets nieuws en interessants. Je hebt een geweldig talent en ik ben zo blij dat ik een van je creaties bezit. Ik hoop binnenkort nog een van je schilderijen toe te kunnen voegen!

Janet (Artfinder)

Fantastisch schilderij!

Fantastisch schilderij! Al 15 jaar zoeken we naar een geschikt schilderij voor de woonkamer .. eindelijk eentje gevonden. We zijn er erg blij mee! Dank je.

Niek (RH.com)

customer reviews ronald hunter

Prachtige kleuren

Geweldig kunstwerk, prachtige kleuren, ik kom zeker terug voor meer! Goede communicatie, vlotte levering en professionele verpakking.

Roberto (Artfinder)

customer reviews ronald hunter

De schilderijen creƫren balans in de kamer

Zeer tevreden met de serie schilderijen. Het werd snel en veilig afgeleverd. Ronald Hunter is een zeer getalenteerde en creatieve kunstenaar die een echt contrast van kleuren creƫert voor balans in elke kamer waarin een kunstwerk wordt opgehangen. Dank je!

Timothy (Etsy)

customer reviews ronald hunter

Liefde op het eerste gezicht

Het was liefde op het eerste gezicht toen ik voor het eerst Ronald’s prachtige abstracte werk tegenkwam! Ik hield vooral van dit schilderij om de rustgevende landschapstinten. Niet alleen was het schilderij perfect ingepakt, het zag er zelfs beter uit dan op de foto. Er zal voor altijd van worden gehouden! Bedankt Ronald voor je talent en geweldige klantenservice! šŸ™‚

Michelle (Etsy)

customer reviews ronald hunter

Ziet er geweldig uit op de muur van de woonkamer

We zijn erg blij met dit schilderij dat er geweldig uitziet op onze woonkamermuur. Communicatie was goed en het schilderij kwam zelfs sneller aan dan verwacht. Ook was het schilderij zeer goed beschermd.

Nathan (Artfinder)

recensies

Absoluut snelle levering

Wow, absoluut snelle levering! 2 dagen na aankoop van de bestelling. De kunst spreekt voor zich. Ik zou niet gelukkiger kunnen zijn met zijn schilderij. Ik zal zeker nogmaals ietsĀ  bestellen van Ronald Hunter.

William (Artfinder)

customer reviews ronald hunter

Een prachtig als zowel rustgevend kunstwerk.

Op de een of andere manier zowel prachtig als een kalmerend kunstwerk. Overweeg correspondentie van kunstenaar en creatie/verzending ruim binnen het beloofde tijdsbestek. Dank je!

Katharine (Etsy)

customer reviews ronald hunter

Een unieke artiest.

Ronald Hunter is een heel bijzonder talent. En als u zijn werk niet al bezit, moet u dit nu proberen nu u het nog kan betalen. Het schilderij die ik heb aangeschaft, is werkelijk prachtig en ik zou het voor geen goud willen verkopen. Het volmaakte evenwicht tussen moderne kunst en klassieke techniek is nooit duidelijker dan op dit schilderij. Zijn abstracte werk is als een unieke fusie van Pollock en Rothko, en zijn ‘schoonheid’-gezichten zijn Warholiaans en toch klassiek-Grieks. Een unieke kunstenaar hebben we hier.

Manoli (Artfinder)

customer reviews ronald hunter

Net zo mooi als verwacht

Het schilderij is net zo mooi als ik had verwacht. Ik ben dol op de textuurkwaliteit van het werk en past perfect in mijn woonkamer.

Fatima (Artfinder)

customer reviews ronald hunter

Ziet er in het echt nog beter uit dan op de foto!

Dit was de tweede order van twee schilderijen die we bij Ronald Hunter hebben besteld. Het kunstwerk ziet er in het echt nog beter uit dan op de foto.

Dit kunstwerk hangt boven onze openhaard en voegt zo veel visuele belangstelling toe aan onze woonkamer. Op een dinsdag uit Europa verzonden en vrijdag in Californiƫ gearriveerd! De schilderijen waren goed verpakt en waren klaar om op te hangen. Ik zou zeker weer opnieuw van hem kopen.

Colleen (Etsy)

schilderij met contrast

Geweldige klantenservice

Vragen werden snel beantwoord. Ook was het kunstwerk goed verpakt en kwam het op tijd aan. Bovendien werd ik op de hoogte gehouden, dit was zeer welkom. Ik hou van het kunstwerk en Ronald’s klantenservice is geweldig.

Maria (Etsy)

customer reviews ronald hunter

Ik ben dol op het schilderij! Uitstekende kleuren, ongebruikelijk ontwerp

Ik ben verbaasd dat het heel is aangekomen, geen enkele deuk, krab of nick ergens op! Zeer indrukwekkend, omdat onze USPS-werknemers gek zijn! En … ik ben dol op het schilderij! Uitstekende kleuren, ongebruikelijk ontwerp. Bedankt Ronald, ik ben erg blij met mijn aankoop.

ULoveIt (Etsy)

Lees klant ervaringen en reviews, verzameld van klanten die Ronald Hunter gekocht hebben via ronaldhunter.com, Artfinder ofĀ Etsy.