Privacy verklaring Ronald Hunter Paintings

Ronald Hunter Paintings gaat zorgvuldig en respectvol om met je persoonsgegevens. De persoonsgegevens die wij ontvangen zullen wij dan ook altijd vertrouwelijk behandelen, volgens de geldende wetgeving. Hieronder kun je lezen welke gegevens Ronald Hunter Paintings verzameld, waarom we dat doen en wat we met die gegevens kunnen doen. Ook kun je lezen welke cookies er gebruikt worden en waarom.

Gebruik van Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij jouw bezoek aan een website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet, smartphone of ander apparaat. Cookies worden veel gebruikt om websites efficiënter te laten werken.

We maken gebruik van functionele cookies, die nodig zijn voor het functioneren van de site; om het bijvoorbeeld mogelijk te maken om artikelen in het winkelmandje te leggen, andere helpen ons om je ervaring en die van anderen te verbeteren door te analyseren hoe de site wordt gebruikt. Je kunt cookies blokkeren daar de instellingen van je browser te wijzigen.

We hebben ook cookies die informatie opslaan over welke producten je hebt bekeken en toegevoegd aan je winkelmandje, en deze kunnen worden gebruikt om advertenties op andere sites aan te passen. 

Ronald Hunter Paintings gebruikt Google Analytics om bij te houden hoeveel gebruikers de website gebruiken en welke pagina’s er bezocht worden. Zo krijgen wij inzicht in het gebruik van de website. Het ip adres is daarbij geanonimiseerd. Dit betekent dat wij een websitebezoek niet kunnen herleiden naar een persoon. Ronald Hunter Paintings heeft Google geen toestemming gegeven om via onze websites verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gebruik van persoonsgegevens 

Ronald Hunter Paintings verwerkt de volgende persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze website, van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt:

  • Naam, adres en telefoonnummer (bij het invullen van ons orderformulier)
  • E-mailadres (bij het invullen van ons orderformulier)
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt, in correspondentie en/of telefonisch voor het uitvoeren van een opdracht

Ronald Hunter Paintings gebruikt jouw gegevens voor de volgende doeleinden:

  • Voor het afhandelen van een bestelling, en deze te versturen
  • Om met je te communiceren over een uit te voeren opdracht
  • Om je te informeren over (wijzigingen van) onze producten

Bewaren van gegevens

Ronald Hunter Paintings bewaart persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor de gegevens worden verzameld of vanuit een wettelijke verplichting noodzakelijk is.

Er is een uitzondering: Ronald Hunter Paintings is wettelijk verplicht de administratie, inclusief facturen met adresgegevens, zeven jaar te bewaren.

Delen van Gegevens

Ronald Hunter Paintings gaat vertrouwelijk met je persoonsgegevens om.  Gegevens worden uitdrukkelijk niet aan derden verstrekt, anders dan derden die direct betrokken zijn bij de uitvoering van de opdracht tussen jou en Ronald Hunter Paintings, of tenzij enige wettelijke bepaling ons hiertoe verplicht. 

Gegevens worden gedeeld:

  • Om te garanderen dat je ons betaalt, zal (zullen) onze betalingsprovider(s) toegang krijgen tot je persoonsgegevens.
    ­
  • Om je artikelen bij je thuis of bij een postagentschap te kunnen bezorgen en om eventuele retouren te kunnen hanteren, delen wij je persoonsgegevens met een vervoerder.

Gegevens inzien, aanpassen en verwijderen

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@ronaldhunter.com. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

Beveiliging

We nemen de bescherming van jouw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Onze website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@ronaldhunter.com

Klantrecht

Wie van mening is dat zijn persoonsgegevens door ons in strijd met de Verordening worden verwerkt heeft het recht rechtstreeks een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Wijzigen van deze verklaring

We hebben het recht om deze privacyverklaring aan te passen. Het verdient daarom aanbeveling om deze privacyverklaring regelmatig na te kijken, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte blijft. De meest actuele versie kan altijd via de website worden geraadpleegd.

CONTACTGEGEVENS

Ronald Hunter Paintings
Aelbrechtskolk 41b
3025HB Rotterdam

Info@ronaldhunter.com
010-2109603