Neon schilderij

Wil je een neon schilderij kopen? Welkom bij Ronald Hunter Paintings!

Ronald Hunter is een Nederlandse kunstenaar, gespecialiseerd in moderne en abstracte schilderijen.

Ronald gebruikt een grote verscheidenheid aan kleuren. Op deze pagina belichten we de schilderijen met neon verf erin verwerkt.
Een neon schilderij van Ronald Hunter is een prachtige eyecatcher!

Ronald’s moderne schilderijen in frisse kleuren passen in veel interieurstijlen. Elk schilderij is uniek en roept zijn eigen sfeer op door kleur, textuur en gevoel voor diepte.

Bekijk hieronder de meest verkochte neon schilderijen.

Collectie neon schilderijen

Filters

 

Kleur
Serie
Formaat
Oriëntatie

Waarom een neon schilderij?

Een neon schilderij aan de muur is een directe eyecatcher. Het zal gelijk opvallen en een speels gevoel aan je huis geven.

Een schilderij met neon kleuren zal niet zomaar opgaan in de omgeving, maar daar zijn ze ook niet voor gemaakt. Deze schilderijen worden juist gemaakt om op te vallen. Ze zullen je huis een hele nieuwe sfeer geven.

Ronald Hunter werkt graag met neon kleuren in zijn schilderijen. De kleuren die vaak in een neon schilderij gebruikt worden zijn roze en oranje. Ondanks dat het opvallende kleuren zijn, kan het een prachtige aanvulling zijn op je interieur!

Zo kan Neon Pop Art Lines (in de afbeelding) heel mooi staan in een moderne interieurstijl.

neon schilderij
ronald hunter met schilderij

Neon schilderijen kopen van Ronald Hunter

Ronald Hunter is een onafhankelijk kunstenaar, bekend om zijn grote abstracte en moderne schilderijen. De neon schilderijen van Ronald koop je hier online, of direct uit de galerie in Rotterdam.

Ronald werkte vele jaren als grafisch ontwerper totdat hij de volledige overstap maakte naar schilderen. Als gevolg van zijn achtergrond hebben de kleurrijke, levendige schilderijen van Ronald een uitgesproken grafische stijl.

Ronald’s werk wordt gekenmerkt door een prachtige diepe gelaagdheid, die hij bereikt door middel van meerdere lagen verf en textuur. Elk stuk is uniek van de volgende en elk kunstwerk roept zijn eigen sfeer op.

Een schilderij kopen is iets persoonlijks. Wat is er persoonlijker dan een werk direct bij de kunstenaar te kopen? Bezoek Ronald’s kunstgalerie in Rotterdam!

Heb je een vraag over een groot schilderij, of wil je de galerie bezoeken? Neem contact op!