Kunst op maat voor interieur designers

30th augustus 2018

Kunst voor interieur design opdrachten

Kunst kan een verschil maken in een interieur project, vooral wanneer het speciaal voor je opdracht op maat wordt gemaakt. Maar waar vind je kunst voor interieur design projecten?

We werken regelmatig samen met interieur ontwerpers en bedrijven om kunst te leveren voor projecten. Ronald Hunter is een meester in het creëren van originele abstracte en pop-art. Zijn oeuvre bestaat uit kunst die gemakkelijk opgaat in een interieur, of statement-stukken die de show stelen.

Neem bijvoorbeeld dit pop-art portret van Audrey Hepburn (rechts). Ronald maakte dit XL-schilderij (150×150 cm) voor een interieurontwerp bureau in de VS. Ze waren enthousiast over het resultaat en zijn vooral tevreden over de snelle doorlooptijd en de open communicatie met Ronald.

kunst voor interieur design

Een makkelijk proces

Omdat we een groot deel van onze collectie zelf maken, kunnen we snel en efficiënt werken. Ronald Hunter heeft niet alleen een grote verscheidenheid aan beschikbare kunstwerken om uit te kiezen. Hij heeft ook uitgebreide ervaring in het maken van kunst op maat voor professionele projecten.

We doen er alles aan om een ​​makkelijk proces te bieden. Na ontvangst van de briefing (en overeenstemming over grootte, stijl en budget), maakt Ronald binnen enkele dagen een digitale schets. De schets geeft een duidelijk idee en is ook nuttig in een eventuele klantpresentatie. Na goedkeuring maakt Ronald de originele kunstwerken binnen 1-2 weken. Eindelijk, na je tweede goedkeuring, wordt de kunst binnen 5 werkdagen verzonden.

Hoe dan ook is de tijdlijn van jouw project leidend voor ons.

We kunnen leveren aan projecten over de hele wereld. Bovendien bieden we onze professionele klanten kunst op maat aan tegen interessante tarieven en houden we onze verzendkosten laag.

XL blauw schilderij

Neem contact op

Waar je zeker van kunt zijn: we doen ons uiterste best om het succes van jouw project te verzekeren. Neem contact op als je geïnteresseerd bent in een professionele samenwerking. We reageren meestal binnen een paar uur.

Lees hier meer over de voordelen van een samenwerking met ons, en informeer naar de mogelijkheden van kunst op maat.

Om een gevoel te krijgen bij de stijl van Ronald, nodigen wij je uit om de collectie te bekijken in onze webshop. Of volg Ronald’s Instagram voor het laatste nieuws over zijn kunst of projecten.

schilderij groot
schilderij in opdracht
kunst voor interieur design