Betaalbare schilderijen van hoge kwaliteit

30th juni 2018

Een mooi schilderij, bereikbaar voor iedereen

Ben je op zoek naar betaalbare schilderijen van hoge kwaliteit? Kunst kopen is heerlijk, en een behoorlijke uitdaging. Er is maar beperkte ruimte aan de muur om te vullen.. Bovendien wil je er zeker van zijn dat wat je kiest, je mooi blijft vinden voor lange tijd.

Als je het ons vraagt, dan zou je bij kunst kopen altijd je hart moeten volgen. Zeker als het kunstwerk binnen je budget past.

Een origineel schilderij van Ronald Hunter is misschien net wat je zoekt. Met zijn brede collectie stijlen en diverse kleuren palets zult u zeker iets vinden dat past bij uw smaak en interieur stijl.

Ronald gebruikt alleen materialen van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat zijn klanten lang van de schilderijen kunnen genieten. En het beste van alles.. Ronald is een groot voorstander van redelijk geprijsde kunst, waardoor het voor een breed publiek mogelijk is om originele kunst te bezitten.

Du, laat je vooral geïnspireerd worden door zijn collectie, en ben minder bezig met het prijskaartje.

betaalbare schilderijen
betaalbare schilderijen
betaalbare schilderijen

Verschillende maten en stijlen

Ronald Hunter biedt vierkante schilderijen, in langwerpig of verticale oriëntatie – in diverse formaten. Naast schilderijen op canvas, maakt hij ook graag Moderne Kunst op papier.

Afhankelijk van je beschikbare ruimte aan de muur en persoonlijke smaak, helpen wij je graag om het formaat te vinden dat het beste bij je past.

Ieder canvas schilderij is “Klaar om op te Hangen”; het canvas (natuurlijk katoen) is gestrekt op een houten frame, met een stevige haak aan de achterkant.

De meeste schilderijen worden verkocht zonder lijst. We bieden de optie om een lijst aan je schilderij toe te voegen.

De schilderijen worden wereldwijd vanuit Nederland verzonden en het duurt ongeveer 3-4 werkdagen voordat ze zijn aangekomen, afhankelijk van de bestemming.

affordable paintings

Neem contact op

Wij nodigen je uit om de collectie in onze webshop te bekijken. Of, overweeg de optie om Ronald speciaal voor jou een schilderij op maat te laten maken. We helpen je graag verder, met advies en persoonlijke begeleiding. Neem contact op als je de opties wilt bespreken – via e-mail of bezoek onze studio in Rotterdam. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Wil je op de hoogte blijven van het werk en de projecten van Ronald? Volg hem op Instagram! Je bent ook de eerste die op de hoogte bent van promoties.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.