F.A.Q.s

Shipping Information

Welke verzendingsmethoden zijn er beschikbaar?

Ronald Hunter gebruikt alleen gecertificeerde koeriers (UPS, TNT, Fedex ..). Op basis van de grootte van het schilderij kan de koerier variëren.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

De bestellingen worden opgehaald bij de studio in Rotterdam. De verwerking van de bestelling duurt max. 3 werkdagen. Na pick up duurt het max. 3-4 werkdagen om aan te komen, afhankelijk van de bestemming. Benelux is 2 dagen, Europa is 2 dagen, rest vande wereld 3-4 dagen. Als u zeker wilt zijn van een leveringsdatum, neem dan contact op. We kunnen eventueel een prioriteitszending boeken (tegen een toeslag). 

Verzenden jullie internationaal?

We verzenden wereldwijd. Ronald’s kunst is inmiddels naar meer dan 50 landen verzonden. 

Welke verzendkosten rekenen jullie voor mijn land?

De verzendingskosten die van toepassing zijn op uw land, worden automatisch berekend. Let op: internationale douanekosten zijn de verantwoordelijkheid van de koper. 

Wat moet ik doen als een pakket beschadigd aankomt?

We verpakken het schilderij veilig in lagen bubbeltjesplastic incl. houten plaat in een stevige kartonnen doos. De Moderne Kunst op papier wordt verzonden in een stevige tube. Als u in het onwaarschijnlijke geval merkt dat het pakket bij aflevering is beschadigd, kunt u de zending weigeren of kunt u ervoor zorgen dat het leveringsbedrijf de tracking als ontvangen beschadigt, onder voorbehoud van verdere inspectie. Dien de claim alstublieft onmiddellijk in. U moet alle dozen en verpakkingsmateriaal bewaren. Maak foto’s van het beschadigde pakket, en stuur ze naar Ronald Hunter met de info van je acties erop.

Betalings Informatie

Welke betaalmethoden worden geaccepteerd?

We bieden veilige betaling via PayPal, iDeal, Bancontact, SOFORT. We accepteren ook creditcards (Visa, Mastercard, American Express) en rechtstreekse bankoverschrijvingen. Houd er rekening mee dat bij rechtstreekse bank overboeking, wij de verzending voorbereiden zodra de betaling is ontvangen.

Is online kunst kopen veilig?

We gebruiken een gecertificeerde betalingsservice (Mollie – www.mollie.com) voor veilige betalingen. We slaan geen betalingsgegevens op, ze worden alleen bewaard als het verwerkingsbedrijf dit vereist om de goedkeuring van de transactie door de klant aan te tonen. 

Bestellingen en Retourneringen

Hoe plaats ik een order?

Bekijk de artikelen in onze winkel en klik op ‘Toevoegen aan winkelwagentje’ om een artikel te kopen. Als u het schilderij wilt laten inlijsten, kunt u een lijst kiezen door op ‘Voeg lijst’ te klikken. 

Moet ik een account aanmaken om een bestelling te plaatsen?

Een account aanmaken is niet nodig, u kunt een gast account gebruiken. Gelieve alle persoonlijke informatie in te vullen als u de bestelling betaald, zodat we weten waar het pakket naartoe gezonden wordt. 

Met wie neem ik contact op als ik vragen heb?

Neem voor elke vraag contact met ons op per e-mail of telefoon. Kijk op onze contactpagina voor informatie over hoe u contact met ons kunt opnemen. Je kunt ook onze studio in Rotterdam bezoeken als u in de buurt bent; gelieve een bericht te sturen van te voren wanneer u van plan bent ons te bezoeken.

How Can I Cancel Or Change My Order?

If you wish to change or cancel the order, please get in touch with us as soon as possible. As long as the package is not shipped, we can change or cancel the order free of charge. 

Hoe volg ik mijn bestelling?

U ontvangt van ons een track & trace-code zodra de bestelling klaar is voor verzending. Hiermee kunt u uw bestelling volgen. Ronald Hunter verzendt de bestellingen meerdere malen per week. 

Hoe kan ik een product retourneren?

We willen dat u tevreden bent met het kunstwerk, dus bieden wij een 14-dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Houd er rekening mee dat we een volledige terugbetaling van het schilderij aanbieden, maar verzending is voor uw eigen rekening. Het is ook de verantwoordelijkheid van de klant om het schilderij terug te bezorgen bij Ronald Hunter Paintings in Rotterdam. We accepteren alleen retouren in de originele verpakking; zorg er dus voor dat u alle verpakkingsmaterialen bewaart totdat u zeker weet dat u het schilderij wilt behouden. Als u het schilderij wilt retourneren, neem dan contact op om de juiste acties te bespreken.