Schilderij op bestelling

Ronald Hunter kiest ervoor om een deel van zijn collectie op bestelling te maken. Dit betekent dat sommige schilderijen in de shop al verkocht zijn, en Ronald die speciaal voor jou opnieuw maakt.

Waarom Ronald voor schilderij op bestelling kiest? Ronald wil originele kunst toegankelijk maken voor een breed publiek. Op deze manier kunnen we een grote collectie aanbieden en tegelijk de voorraad klein houden. Hierdoor kunnen we de schilderijen aantrekkelijk prijzen.

En niet onbelangrijk, Ronald kan het schilderij naar jouw wensen aanpassen!

Ronald werkt graag in series, waarbij een bepaalde stijl steeds opnieuw in verschillende vormen gemaakt wordt. Soms is een schilderij zo goed in balans, dat Ronald die vaker maakt. De serie ‘Panels’ is hier een mooi voorbeeld van.

schilderij op bestelling
schilderij op bestelling 1

Hoe werkt het?

Na het plaatsen van de bestelling, ontvang je binnen enkele dagen een e-mail van ons met een tijdsplanning. Mocht je het schilderij in een ander formaat  willen, stuur ons een bericht. Dan overleggen we eerst de prijs met je, en maken een custom listing aan. Mocht je nog andere aanpassingen willen in het kleurenpalet of de compositie van het schilderij, laat dit ons dan weten.

Doorgaans binnen 1-2 weken heeft Ronald het schilderij gemaakt, en ontvang je foto’s ter goedkeuring. Hier is nog ruimte voor aanpassingen indien nodig.

Pas na jouw goedkeuring wordt het schilderij opgestuurd. En mocht je toch niet tevreden zijn, dan ontvang je het volledige aankoopbedrag van ons terug.

Heb je interesse in een schilderij op maat, of wil je de galerie bezoeken? Neem contact op!