Pop Up Galerie in Rotterdam

ronald hunter centraal station rotterdam voorkant

Pop up galerie van Ronald Hunter & ROCO.studio

Vanaf begin maart tot eind april heeft Ronald Hunter een pop up galerie op het centraal station in Rotterdam! In deze tijdelijke galerie zal een combinatie hangen van zijn persoonlijke favorieten net als zijn meest populaire werken. Zo is er een spannende en mooie combinatie van abstracte werken te zien op zowel canvas als papier.

Ook zullen er werken hangen van ROCO.studio, dit is een pseudoniem van Ronald. Onder deze naam maakt Ronald pop art schilderijen, portretten, zeefdrukken en experimenteel werk.

De galerie is gratis te bezoeken op dinsdag en donderdag van 12:00 tot 16:00. Je kunt ons vinden aan het begin van de stations hal aan de linkerkant naast Sissy-Boy.
Maar ook als we niet aanwezig zijn is er genoeg te zien vanuit de stationshal.

We verwachten in de nabije toekomst nog meer te exposeren op andere plekken in Nederland. Dus houd zeker onze website in de gaten! Natuurlijk kun je ook altijd terecht bij roxier, de galerie van Ronald Hunter op de Beukelsdijk 102b in Rotterdam.

Je kunt ook Ronalds Instagram volgen om op de hoogte te blijven van nieuw werk, projecten en ander nieuws. Heb je nog een vraag of kunnen we je ergens mee helpen, neem dan contact met ons op.