Originele kunst: Certificaat van echtheid

Ronald Hunter originele kunst – een garantie voor kwaliteit en levenslange duurzaamheid.

Ronald Hunter biedt een brede collectie originele kunst, in verschillende stijlen en maten. Hij gebruikt alleen materialen van de hoogste kwaliteit, zodat zijn klanten lang van hun schilderijen kunnen genieten.

Ronald Hunter staat garant voor kwaliteit en levenslange duurzaamheid voor al zijn schilderijen (mits correct behandeld). Hij onderschrijft dit met zijn handtekening op de voorkant van elk schilderij (initialen RH). Ook wordt elk origineel Ronald Hunter-kunstwerk geleverd met een officieel certificaat van echtheid.

Hier onder zie je hoe het certificaat van Ronald Hunter eruit ziet. Je vindt het veilig vastgemaakt aan de achterkant van elk canvas. We raden ten zeerste aan om het daar te houden, om de waarde van het kunstwerk te behouden. Na verloop van tijd zal de waarde van de originele kunst van Ronald alleen maar toenemen. Zijn officiële certificaat zal van vitaal belang zijn om de authenticiteit van zijn kunstwerken te tonen. We benadrukken daarom dat we het moeten houden.

Hieronder een voorbeeld van een certificaat voor de collectie Moderne Kunst op papier. Dit certificaat wordt aan elk schilderij toegevoegd, met een handtekening van Ronald. We adviseren ook om dit certificaat bij het kunstwerk te bewaren.

Tot slot, wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem op Instagram.