Online kunst kopen: De voordelen

Online kunst kopen van Ronald Hunter: een goed idee?

Ronald Hunter biedt kopers de mogelijkheid zijn kunst direct uit de studio te kopen, via zijn overzichtelijke online shop. Alle werken die u op deze website ziet, zijn van Ronald’s hand en worden in eigen beheer verkocht. De lijn tussen kunstenaar en koper is hierdoor kort en helder; zodoende betaalt u nooit te veel.

Een van de voordelen van online kunst kopen, is dat u in één oogopslag de volledige collectie kunt bekijken. U kunt in alle rust de schilderijen goed bestuderen, met de prijzen duidelijk weergegeven.

online kunst kopen van ronald hunter

In de traditionele kunstwereld is het tot nu toe ongebruikelijk om de prijs te tonen. Dit vinden wij vreemd: het is immers voor veel mensen niet prettig om naar een prijs te informeren. Het wordt zelfs als belemmering gezien om kunst te kopen. Ronald Hunter denkt hier anders over: voor hem is volledige transparantie belangrijk bij de verkoop van zijn kunst.

Bovendien zijn z’n originele kunstwerken betaalbaar voor een groot publiek.

Daarnaast is hij zeer goed in het creëren van schilderijen op maat: met zijn ervaren kijk op kleur en vorm kan hij u goed adviseren wat er bij uw interieur past. Informeer vandaag nog naar een schilderij op maat, en stuur ons een foto van uw interieur. Op basis van uw wensen bieden we u een digitale schets aan, kosteloos en geheel vrijblijvend.

Zie hier een aantal voorbeelden van recente projecten voor particulieren.

Mocht u de kunst van Ronald Hunter toch graag in het echt zien? U bent van harte welkom in galerie roxier in Rotterdam (geopend op afspraak).

Op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem op Instagram.