Omlijst je schilderij voor de perfecte look

Kies voor een schilderij met lijst, voor extra elegantie

Ben je op zoek naar een schilderij met lijst? Bij ieder schilderij van Ronald Hunter kun je een lijst toevoegen naar keuze. En hoewel Ronald de zijkanten van zijn doeken schildert (een lijst is dus niet perse nodig), kan een van onze lijsten de look van uw schilderij wel perfectioneren. We gebruiken baklijsten (‘floating frames’) die een beetje ruimte open laat. Het is een elegante look en haalt de beste kwaliteit in beide naar boven.

Een lijst bestellen is simpel

We verkopen de baklijsten alleen in combinatie met een Ronald Hunter schilderij. Sommige schilderijen worden verkocht inclusief lijst (dat staat duidelijk vermeld op de product pagina), en voor de meeste schilderijen moet je deze apart bestellen. Het bestellen is simpel: je hoeft alleen maar middels de dropdown in de product omschrijving van je schilderij naar keuze te klikken, en je gewenste lijst te kiezen.

Onze ‘floating frames’ zijn gemaakt van hout, en je hebt de keuze uit zwart of wit, of in natuurlijk eiken. En als je wilt, kan Ronald hem in elke gewenste kleur schilderen. Kies gewoon ‘custom frame‘ als optie in het keuzemenu en stuur ons een email met de kleur van je voorkeur. De lijsten worden met de hand geschilderd door Ronald.

Zie hieronder enkele voorbeelden van custom frames. Ben je niet zeker welke kleur bij je schilderij past? Neem contact met ons op!

Op de hoogte blijven van Ronalds werk en projecten? Volg hem op Instagram.