Nieuwe schilderij serie: Traffic

Met trots presenteren we Ronald’s nieuwe 2020 kunst serie: ‘Traffic’. Deze prachtige serie wordt gekenmerkt door grafische vormen in contrasterende kleuren. Ronald heeft ieder schilderij opgebouwd uit vele lagen acrylverf. De verschillende kleurlagen zijn nog deels zichtbaar, wat het schilderij prachtig diepte geeft.

Een deel van de collectie is verkrijgbaar inclusief houten baklijst. Hou de website in de gaten, want komende tijd wordt deze serie verder aangevuld.

Met Traffic kun je duidelijk zien hoe Ronald’s stijl zich door de tijd ontwikkeld.

Inspiratie

Ik bouw vaak voort op wat ik eerder gemaakt hebt. De “Traffic” serie is eigenlijk als “High Rise“, maar dan met ronde vormen. “Crossing Border” is ook een inspiratiebron geweest voor Traffic.

Ronald Hunter

Ik werk graag met grafische vormen. Deze schilderijen maak ik puur op gevoel, ik begin met 1 kleur en daar komen contrasterende kleuren overheen. De combinatie van warme en koude kleuren is voor mij een uitgangspunt. Mijn succesvolle serie Panels is ook zo opgebouwd.

Ronald Hunter

Wil je meer weten over deze schilderijen, of wil je ze in het echt zien? Neem contact op!