Nieuwe schilderij serie: Static

Als een fulltime kunstenaar besteedt Ronald Hunter veel tijd aan het uitproberen van nieuwe technieken en stijlen. En hoewel Ronald een aantal regels hanteert bij het creëren van zijn kunst, zijn er nog steeds eindeloze richtingen om te verkennen. Zo blijft hij altijd onderzoeken naar verschillende kleuren, vormen en composities. Een van de voordelen van de abstracte stijl is de vrijheid om te kunnen experimenteren met kleur en vorm. In de serie nieuwe schilderijen ‘Static’ komt dit duidelijk naar voren.

Static Serie

Bij de Static serie zijn de verschillende kleurlagen nog gedeeltelijk zichtbaar. Dit zorgt ervoor dat elk schilderij een mooie en spannende diepte krijgt. Ronald gebruikt hiervoor vele lagen acrylverf. De schilderijen hebben verschillende formaten en een haakje aan de achterkant.

Bekijk hier alle nieuwe schilderijen uit de Static serie. De schilderijen zijn per stuk verkrijgbaar, maar mocht je de ruimte hebben dat zou je er ook twee kunnen combineren voor een extra opvallend effect.

We verwachten in de nabije toekomst nieuwe aanwinsten in deze serie, deze zullen ook variëren in formaat. Dus houd zeker onze website in de gaten! Je kunt ook Ronalds Instagram volgen om op de hoogte te blijven van nieuw werk, projecten en exposities.