Nieuwe schilderij serie: Circle in Circle

Met trots presenteren we Ronald’s nieuwe serie: ‘Circle in Cirle’. Deze prachtige serie wordt gekenmerkt door ronde vormen in contrasterende kleuren. Door het herhalen van de cirkels in verschillende kleurlagen ontstaat er een beweging in een beweging. 

Ronald heeft ieder schilderij opgebouwd uit vele lagen acrylverf die hij bijna transparant over elkaar heen schildert. Daardoor zijn de verschillende kleurlagen nog gedeeltelijk zichtbaar. Dit zorgt ervoor dat elk schilderij een mooie en spannende diepte krijgt. De zachte en natuurlijke kleuren zorgen voor rust en geven de schilderijen een extra warmte waardoor ze zullen passen in bijna elk interieur.

Wat ook nieuw is aan de serie Circle in Circle is dat alle schilderijen in de serie zowel verticaal als horizontaal op te hangen zijn. De handtekening van Ronald Hunter is namelijk ook verticaal als horizontaal  te lezen, dus deze draait mee. We zorgen ook voor 2 haakjes aan de achterkant zodat je zelf kan kiezen hoe je het schilderij ophangt.

Doordat Ronald Hunter fulltime kunstenaar is, kan hij veel tijd besteden aan het ontdekken van nieuwe technieken, kleuren en stijlen. En hoewel Ronald een aantal regels hanteert bij het creëren van zijn kunst, zijn er nog steeds eindeloze richtingen om te verkennen. In de nieuwe serie schilderijen ‘Circle in Circle’ zien we weer een nieuwe kant van Ronald en zijn werk.

We verwachten in de nabije toekomst nieuwe aanwinsten in deze serie, deze zullen ook variëren in formaat. Dus houd zeker onze website in de gaten! Je kunt ook Ronalds Instagram volgen om op de hoogte te blijven van nieuw werk, projecten en exposities.