Nieuwe schilderij serie: Abstract Familie Portret

Nieuwe kunst serie van Ronald Hunter: Abstract Familie Portret

Abstract Familie Portret: Ontdek de nieuwe serie prachtige abstracte portretten, van families in alle vormen en maten. Deze kunstwerken zijn gemaakt met acrylverf op hoogwaardig papier (250gr) door Ronald Hunter. De meeste schilderijen zijn op A2 formaat, maar Ronald kan ze ook op groter of kleiner formaat maken. Neem contact op voor een schilderij op maat.

Een ode aan familie

De serie abstracte familie portretten zijn anders dan de portretten die Ronald doorgaans maakt (zie collectie Pop Art). Hij wilde voor deze serie geen herkenbare gezichten gebruiken. De speelse vormen nodigen de kijker uit zelf invulling aan het portret te geven.

Het idee voor deze serie is ontstaan nadat ik vorig jaar voor het eerst vader ben geworden. Deze serie is een ode aan familie, in alle vormen en maten.

Ronald Hunter

Iedere familie is uniek, en wat is er mooier dan een tijdloos beeld aan de muur hiervan hebben? En niet onbelangrijk: deze abstracte familie portretten zijn verkrijgbaar voor een mooie prijs! Bekijk de volledige collectie hier.