Kunstwerk uitverkocht? Vraag een schilderij op maat aan

Custom schilderij gebaseerd op een verkochte listing

Goed nieuws voor de klanten die op zoek zijn naar de perfecte kunstwerk! Zelfs al is er een kunstwerk dat al verkocht is, dan zal Ronald Hunter het met plezier voor jou opnieuw te creëren. Neem vandaag nog contact op met ons via email of telefoon voor een custom schilderij van Ronald.

Ronald heeft meestal 1-2 weken tijd nodig om een schilderij af te krijgen. Na jouw goedkeuring, maken we een custom listing aan om de aankoop compleet te maken. Het schilderij wordt dan doorgaans binnen 5 werkdagen opgestuurd.

Hou er rekening mee dat elk Ronald Hunter schilderij handgemaakt is door hemzelf. Als gevolg hiervan, zal een schilderij gebaseerd op een verkochte listing, nooit precies hetzelfde zijn. Echter zal Ronald wel dezelfde sfeer en kleuren composities gebruiken als van het aangevraagde schilderij.

Over de kunstenaar

Ronald is een onafhankelijk kunstenaar, bekend om zijn grote abstracte en moderne schilderijen. Bij Ronald Hunter kun je abstracte kunst kopen, direct uit zijn studio in Rotterdam.

Een groot deel van de collectie wordt gemaakt op bestelling, wat inhoudt dat Ronald het schilderij pas maakt als het gekocht is. Op deze manier houden we de voorraad klein, en kunnen we de schilderijen aantrekkelijk prijzen. Bovendien kan Ronald het schilderij naar jouw wensen aanpassen.

Heb je een vraag over een schilderij, of wil je de galerie bezoeken? Neem contact op!

En wil je op de hoogte blijven van Ronalds werk? Volg hem op Instagram!