Kunst op Papier

Naast canvas werkt Ronald ook graag op papier. Experimenteren met abstracte vormen, veel kleur en originaliteit zijn terugkerende thema’s in zijn werk. Hij werkt intuïtief en schildert vaak aan meerdere werken tegelijk.

Elk Kunst op Papier schilderij is uniek en met de hand gemaakt door Ronald. En niet onbelangrijk, deze originele kunstwerken zijn zeer betaalbaar en daarom een geweldige manier om je kunstcollectie mee te starten. Door de grote variatie en speelse compositie van kleur en vorm past het in elk interieur. Bovendien zijn ze makkelijk te combineren met elkaar of te wisselen door het standaard A2 formaat.

Ronald is een groot voorstander van betaalbare kunst en wil dat iedereen zijn werk kan kopen. Dus hoewel elk schilderij uniek is, hoeft er geen hoog prijskaartje aan te hangen. Zo kun je al een originele Ronald Hunter bezitten voor 129 euro.

Door de scherpe prijs word het extra aantrekkelijk om twee of drie schilderijen te combineren en je eigen kunstmuur samen te stellen door er meerdere bij elkaar op te hangen.

Wil je betaalbare en kleurrijke kunst op papier in huis? Bekijk dan de hier de gehele collectie. De schilderijen van Ronald Hunter zijn niet alleen gesigneerd op de voorkant, je ontvangt ook een certificaat van echtheid. De foto’s illustreren hoe het schilderij eruit zou zien met een lijst. Heb je interesse in een lijst? Neem dan contact met ons.

 

De collectie van Ronald Hunter blijft voortdurend groeien met nieuwe kunstwerken. Wil je op de hoogte blijven? Volg dan Ronald op Instagram.