Kunst op maat voor professionals

Schilderijen op maat voor professionals

Ronald Hunter maakt vaak kunst op maat voor professionele projecten. Ronald werkt graag samen met ontwerpbureaus en interieurontwerpers / decorateurs om openbare of privédomeinen te verrijken met originele kunst.

Als abstract kunstenaar biedt Ronald Hunter een verscheidenheid aan stijlen en kleurencomposities in elke maat. Terwijl hij aan de hand van voorbeelden van zijn eigen collectie werkt, kan hij ook een geheel nieuw werk creëren dat perfect past bij het interieur project.

kunst op maat voor professionals

Een gemakkelijk proces

Het proces om kunst te maken voor uw professionele project is snel en eenvoudig. Eerst maakt Ronald (na overeenstemming over grootte, stijl en budget) binnen enkele dagen een digitale schets. Vervolgens maakt hij, na uw goedkeuring, het originele kunstwerk binnen 1-2 weken. Eindelijk na uw tweede goedkeuring wordt de kunst binnen 5 werkdagen verzonden.

Het was nog nooit zo eenvoudig om de juiste kunst voor jouw project te krijgen!

We kunnen leveren aan projecten over de hele wereld. En het beste deel: we bieden onze klanten kunst op maat aan voor interessante prijzen. Ook met onze koerier kunnen we onze verzendtarieven laag houden.

We zijn hier om elk verzoek tegemoet te komen om het succes van jouw project te verzekeren. Neem contact op als je geïnteresseerd bent in een professionele samenwerking. We reageren meestal binnen een paar uur.

Om de stijl van Ronald te proeven, nodigen wij je uit om de collectie in onze webshop te bekijken. Of volg Ronald’s Instagram-pagina voor nieuws over zijn kunst of projecten.

Hieronder een paar voorbeelden van projecten.

kunst op maat voor professionals 1

In de bovenstaande afbeelding ziet u een voorbeeld van een recent project in het Verenigd Koninkrijk. Ronald werd gevraagd een XL-tryptich te maken voor een onlangs gerenoveerde slaapkamer. Hoewel deze schilderijen erg groot waren, kwamen ze in perfecte staat aan en waren klaar om op te hangen.

Door een klant in Amsterdam werd Ronald gevraagd om kunst te maken voor een groot herenhuis. De afbeeldingen hierboven tonen het resultaat. Ronald is erg trots op het prachtige stuk in de gang!