Groot en sereen: De Oceanic collectie

Oceanic: De collectie Zee schilderijen van Ronald Hunter

Ronald Hunter is een veelzijdig kunstenaar, met een oeuvre dat diverse moderne en abstracte stijlen omvat. Een belangrijke stijl in de kunst collectie van Ronald Hunter is de Oceanic serie. Deze indrukwekkende zee schilderijen zijn geïnspireerd op de zee in de zomer.

Ik hou van de zee in de zomer. De levendige kleuren, hoe de zonnestralen op een heldere dag op het oppervlak spelen. Met de Oceanic serie wilde ik het gevoel vastleggen als je onder water duikt, die paar seconden van perfecte vrede en rust.

Ronald Hunter

Oceanic

Deze prachtige kunst reeks wordt gekenmerkt door lagen van rijke blauwe tonen, gecombineerd met geel / gouden accenten. Vooral de overgang van lichtere naar donkere tinten lijkt een gevoel van diepte op te roepen, van ondergedompeld te zijn.

Ronald gebruikt hiervoor een lichte textuur, waardoor de gekleurde lagen gedeeltelijk zichtbaar zijn. Dit heeft als doel de helderheid en steeds veranderende kleuren van de oceaan tot uiting te brengen.

De serene uitstraling van de schilderijen maakt een blijvende indruk. Vooral de grote schilderijen hebben een meditatieve kwaliteit die een mooie rust in uw interieur zal brengen.

Ronald voegt regelmatig nieuwe schilderijen toe aan de serie. We raden aan hem te volgen op Instagram, om op de hoogte te blijven van zijn nieuwste werk en projecten. Je bent dan  ook als eerste op de hoogte van kortingen en promoties.

groot en sereen de oceanic collection