Experimenteer met kleur: De nieuwe collectie schilderij op papier

Nieuwe Collectie Schilderij op papier

Wil je wat meer kleur in huis? Bekijk dan eens onze nieuwe collectie van Schilderij op papier. Elk kunstwerk is een speelse compositie van kleur en vorm. Ze zijn allemaal uniek, en handgemaakt door Ronald Hunter.

Onze collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe schilderijen. Neem bijvoorbeeld ‘Lost in Space’ (42×59.4 cm). Een mooie combinatie van zwart/wit met vleugjes van licht blauw, koraal en geel.

Niet alleen is elke kunstwerk gesigneerd op de voorkant, je ontvangt ook een certificaat van authenticiteit. De foto’s illustreren hoe de schilderij eruit zou zien met passe-partout en frame (A1 formaat). Neem even contact op als je interesse hierin hebt.

Kunst op papier

Betaalbare Kunst door Ronald Hunter

Laat jouw verlangen voor kleurrijke zelf-expressie in vervulling gaan met deze originele kunstwerken. Ronald gebruikt hoge kwaliteit papier (22gr, zuurvrij) om vrij te experimenteren met kleuren en composities. En niet onbelangrijk, deze serie is nog een stuk goedkoper dan zijn schilderijen. Je kan een originele Ronald Hunter in bezit hebben voor 99 EUR (excl. verzendkosten). Daarom een geweldige manier om je kunst collectie te beginnen.

Bekijk zijn officiële webshop, en neem eens een kijkje naar zijn complete collectie.

En in het geval het kunstwerk verkocht is, geen zorgen. Bijna elke verkocht kunstwerk is ook verkrijgbaar als Art Print, (aangeboden in A2 of A3 formaat).

Zoals gezegd, deze collectie blijft voortdurend groeien met nieuwe toevoegingen. Je kunt op de hoogte blijven van de nieuwste kunst door Ronald’s Instagram te volgen.

Rotterdamse kunstenaar Ronald Hunter

Voordat Ronald Hunter de stap maakte naar fulltime kunstenaar, heeft hij jaren als grafisch vormgever gewerkt. Als gevolg van deze achtergrond hebben de kleurrijke, levendige schilderijen van Ronald een uitgesproken grafische stijl. Inspiratie vindt hij vooral in lagen straatposters, die hun eigen abstracte composities van kleuren en vormen creëren als ze op elkaar worden geplaatst en afgescheurd in stedelijke ruimtes.

Ronald streeft er in feite naar om dit effect in zijn schilderijen te bereiken door middel van meerdere lagen verf en textuur en door het gebruik van typografie. Elk stuk is daarom uniek van het volgende en roept zijn eigen sfeer op door kleur, textuur en gevoel voor diepte.

Zijn werk is vooral bedoeld om deze sfeer naar de omringende ruimte te brengen en een sfeer van energie of rust te creëren, afhankelijk van het kunstwerk.