Betaalbare kunst: Nieuwe collectie van Ronald Hunter

Betaalbare kunst van Ronald Hunter

Als je aan betaalbare kunst denkt, denk dan aan de nieuwe Ronald Hunter-collectie Moderne Kunst op papier. Een uitgebalanceerde samenstelling van kleur en vorm, elk stuk is uniek en handgemaakt.

Unieke collectie

Hoewel de collectie uniek is en geschilderd op hoogwaardig / acrylpapier (240gr, zuurvrij). dit betekent niet dat het duur moet zijn. Ronald is eerder een groot voorstander van betaalbare kunst en wil dat klanten rondkijken en zich minder zorgen maken over het prijskaartje.

De collectie Moderne Kunst op papier is verkrijgbaar in 2 formaten.

De collectie Moderne Kunst op papier verkrijgbaar in twee formaten: 42×59,4 cm en 70×50 cm.

Belangrijk om op te merken, deze kunstwerken zijn niet klaar om op te hangen. In plaats daarvan worden deze kunstwerken opgerold in een buis verzonden. De afbeeldingen laten zien hoe het kunstwerk eruit zou zien met een handgesneden passe-partout en aluminium of houten frame.

Bekijk de onderstaande kunstwerken in onze shop, je zult waarschijnlijk niets zo rijk aan kleuren vinden als deze stukken. Ben er snel bij: ze verkopen snel.

Nieuwe toevoegingen van de Moderne Kunst collectie worden regelmatig aan onze winkel toegevoegd. Het is aan te raden om nieuwe schilderijen in de gaten te houden. We raden je aan Ronald’s Instagram te volgen om op de hoogte te blijven!