Abstract portret: Vintage Blue door Ronald Hunter

Nieuw Abstract Portret door Ronald Hunter

“Vintage Blue” (90×90 cm) is de nieuwste aanwinst in de abstract portret serie ‘Pop Art Girl’ door Nederlandse kunstenaar Ronald Hunter.

Een prachtig kunstwerk, waarin Ronald een iconisch portret combineert met typografische vormen. Ronald speelde niet alleen met perspectief, hij weet ook vorm en portret te integreren in één afbeelding. Bovendien zorgen de lichte kleurtonen voor een mooie frisheid van het kunstwerk.

Net als veel van zijn portretten vindt Ronald inspiratie in de Pop Art-beweging en het werk van Andy Warhol.

Dit schilderij is beschikbaar in onze shop. Het schilderij is klaar om op te hangen, met een stevige haak aan de achterkant. Het kunstwerk is gesigneerd aan de voorkant (RH initialen) en achterkant, en wordt bovendien geleverd met een certificaat van echtheid.

We bieden veilige betaling en we verzenden wereldwijd. Ronald heeft tot nu toe al schilderijen verkocht aan meer dan 50 landen! Afhankelijk van de bestemming duurt het meestal ongeveer 3 werkdagen voordat het arriveert. En niet onbelangrijk: mocht u toch niet tevreden zijn met het kunstwerk, bieden wij een volledige terugbetaling van het schilderij binnen 14 dagen na aflevering.