Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden
Als u vragen heeft over het kopen van een origineel kunstwerk of art print, of als u niet zeker weet hoe de algemene voorwaarden van toepassing kunnen zijn op uw bestelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Webshop order bevestiging en verzending
We bieden verschillende beveiligde betaalmethoden: iDeal, Paypal, credit card (Visa, Mastercard, American Express). Als u ervoor kiest om te kopen via bank overschrijving, zullen wij de  verzending voorbereiden zodra de betaling is ontvangen.

Verzend voorwaarden

Onze pakketten worden meerdere keren per week verzonden. U ontvangt een order bevestiging nadat u de bestelling geplaatst heeft, en binnen 2-3 werkdagen na de orderbevestiging via e-mail een track & trace-code. Na de pick-up door de koerier, duurt het ongeveer 2-3 werkdagen om aan te komen, afhankelijk van de bestemming. Ronald Hunter Paintings wordt wereldwijd verzonden; de verzendingskosten die van toepassing zijn op uw land worden automatisch berekend. Let op: internationale douanekosten zijn de verantwoordelijkheid van de koper.

We verpakken het schilderij veilig in lagen bubbeltjesplastic incl. houten plaat in een stevige kartonnen doos. 

Als u schade ziet wanneer uw pakket wordt afgeleverd, kunt u de verzending weigeren als [beschadigd – terug naar afzender] of u kunt het bezorg bedrijf de tracking laten markeren als [beschadigd ontvangen, onderhevig aan nadere inspectie]. Gelieve de claim onmiddellijk in te dienen! We raden ten zeerste aan om al het verpakkingsmateriaal te bewaren. Wanneer u belt, heeft u het trackingnummer van uw zending nodig, een beschrijving van de schade en de waarde ervan. Maak foto’s van het beschadigde pakket en stuur ze naar Ronald Hunter met de info van je acties erop.

Verzending met prioriteit (priority shipment)
Als je het kunstwerk binnen een bepaalde tijd wilt hebben, neem dan contact op met Ronald Hunter voor de opties. Er kan hiervoor een extra toeslag gerekend worden.

Een schilderij in opdracht
Na ontvangst van een commissie, ontvangt u van ons een prijs specificatie van kunstwerk en geschat tijdschema.

Nadat Ronald uw schilderij in opdracht voltooid heeft, ontvangt u foto’s per e-mail. Aanpassingen kunnen worden gemaakt op basis van uw wensen. Na goedkeuring kunt u het kunstwerk in onze webshop betalen, we activeren hiervoor een speciale link. Na ontvangst van uw volledige betaling wordt de zending voorbereid. Houd er rekening mee dat de schilderijen worden betaald in € (EUR); daarom kan de prijs voor een commissie veranderen als gevolg van schommelingen in wisselkoersen als u de transactie in een andere valuta voltooid. 

Retourzendingen en annuleringen
Als u artikelen wilt retourneren (met uitzondering van schilderijen in opdracht), moeten deze binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd voor terugbetaling. Items moeten in hun originele staat zijn. U bent ervoor verantwoordelijk dat het artikel in de oorspronkelijke staat en zonder schade aan Ronald Hunter wordt geretourneerd. U krijgt volledige restitutie van het artikel, enkel verzendkosten worden niet terugbetaald. Houd er rekening mee dat als u het artikel via PayPal hebt betaald, PayPal u de teruggave van middelen in rekening kan brengen. Deze eventuele kosten worden niet door Ronald Hunter gedekt. 

In het onwaarschijnlijke geval dat er een probleem is met de kwaliteit van het product, of als u het verkeerde product hebt ontvangen, zal Ronald Hunter de situatie zo snel mogelijk naar uw tevredenheid oplossen. Neem contact met ons op, zodat we de juiste acties in gang kunnen zetten.

Ronald Hunter heeft het recht om een bestelling te annuleren als de prijs of een van de specificaties van een artikel niet correct wordt weergegeven. Als het te mooi is om waar te zijn, is dat meestal zo! Houd in gedachten dat een origineel kunstwerk € 300 en hoger is, kunst op papier € 99 en hoger en art prints +/- € 50.

Privacy statement
Deze website verzamelt geen persoonlijke informatie anders dan die is ingevoerd door degenen die onze producten kopen. Alle informatie die wordt verstrekt om een product te kopen, wordt uitsluitend voor dat doel gebruikt en wordt niet bekendgemaakt aan derden. Creditcardgegevens worden alleen bewaard als het verwerkingsbedrijf dit vereist om de goedkeuring van de transactie door de klanten aan te tonen.