2019 Kunst in Serie van Ronald Hunter

Met trots presenteren wij u de nieuwe 2019 kunst in serie van Ronald Hunter.

Geniet nu van 3 prachtige kunstcollecties: High Rise, Islands and Lines. Elk kunstwerk in deze collecties is uniek in zijn soort. Wacht niet te lang met het aankopen van een van deze schilderijen, als deze kunstwerken verkocht zijn, komen ze niet meer terug..

Voltooi je interieurstijl met een uniek en tijdloos kunstwerk. Nieuwe kunstwerken worden regelmatig aan de collecties toegevoegd. Volg Ronald op Instagram om op de hoogte te blijven van zijn laatste werk.

High Rise

Contrasterende kleuren in lineaire vormen, Ronald’s nieuwe kunst serie ‘High Rise’ is geïnspireerd op de opkomst van verticale steden. Deze abstracte schilderijen zijn gemaakt met veel lagen acrylverf, waardoor diepte en textuur ontstaan. Een zwarte zwevende lijst (gemaakt van hout) is inbegrepen.

Islands

‘Islands’ neemt Ronald’s verkenning van vrije vorm naar een hoger niveau. Vrije vormen lijken op het doek rond te zweven. De lagen in kleuren en hoog contrast creëren een krachtig beeld. Dit schilderij is opgebouwd uit vele lagen acrylverf en textuur, en wordt geleverd met een zwart frame (gemaakt van hout).

Lines

Tot slot, wil Ronald met ‘Lines’ meer focus leggen op kunst voor interieur en kantoor. Met deze serie zet hij een opmerkelijke nieuwe toon voor een lijn van decoratieve kunst; klassieke ontwerpen met moderne, rijke kleuren.

Drie collecties, en elk op hun eigen manier uniek. Naar onze mening blijft Ronald met zijn 2019 kunst in serie ons verrassen met nieuwe stijlen en technieken. Daarom kunnen we niet wachten tot de nieuwe toevoegingen zijn binnengekomen! Dus, hou een oogje in het zeil voor nieuw werk op zijn Instagram.